Letvægts jakke eller hvad med en lækker Sweashirt jakke ?

Letvægt jakke – Forårsjakker til kvinder nylonjakke m. skjult hætte

Forårsjakker til kvinder fra B&C Sirocco Women er uden tvivl den jakke flest kvinder fortrækker, den er mest populær og en meget trend’ie forårsjakker til kvinder, som du kan finde overalt i verden i dag. Den kommer i en vifte af meget slående og meget klassiske farver som atoll, sort, camouflage, navy, orange, lilla, ægte grøn, rød og ultra gul. Du vil helt sikkert stå fra mængden, hvis du bære denne forårsjakker til kvinder. Men dens udseende er kun toppen af isbjerget-det, denne forårsjakker til kvinder har også en masse gode funktioner, som du kun kan opleve når du bære den. For at starte et sted, er denne forårsjakker til kvinder fra B&C Sirocco Women fremstillet af 100 %  nylon, der er meget let og alligevel giver dig tilstrækkelig beskyttelse mod det kolde vejr. Den leveres med en hætte, der let kan skjules i kraven når der ikke er i brug for den. Når denne jakke er foldet, kan Parka Jakke  til kvinder presses sammen så den kan være i en enkelt lomme, hvilket gør det meget bekvemt at bære rundt uanset hvor du er. Det er udstyret med en fuld længde lynlås, en for lomme og en snor langs livet for en brugerdefineret pasform. Forårsjakker til kvinder er fra kvalitets mærket B&C Sirocco Women den fåes i 9 forskellige flotte farver, vælg din egen favorit.

letsvægts jakke

Smart letvægts jakke

Letvægts jakke i micro fleece er en kvinde jakke som er absolut stilfuld letvægts jakke, hvis du nogensinde har set en. Dette er en jakke der er meget let, pga denne letvægts jakke er fremstillet af det meget lette materiale microfleece, så du næsten ikke føler du har en jakke på når du bære denne letvægts jakke, du kan bruge den som en ekstra jakke om vinteren eller i det kolde efterår, da det er lavet af letvægts microfleece stof.

Jakke i microfleece

Denne letvægts jakke er dog den helt perfekt jakke til at bære i løbet af sommeren og foråret, fordi det er meget åndbart og meget behagelig at bære. Letvægts jakke er udstyret med en fuld-længde lynlås, der går hele vejen op til hals for maksimal beskyttelse. Denne letvægts jakke er udstyret med to front lommer til opbevaring af gadgets og andre personlige genstande. Den fås i fire flotte farver: sort, dyb rød, navy og stål grå. På grund af dens varme og let materiale gør denne jakke sig også perfekt som inderste lag under en anden jakke, især i meget koldt vejr. Uanset om du vælger at bære denne letvægts jakke, alene eller som en del af et multi-lag jakke sæt, kan du være sikker på at du vil opleve højeste komfort og stil fra denne B & C Cool Star letvægts jakke.

Eller måske skulle du se efter en softshell jakke eller en Sweatshirt jakke i smarte farver.